::Dežurstva za vreme Božićnih praznika

 

> Inđijski Dom zdravlja obezbedio je dežurstvo 7. januara prema sledećem rasporedu:

PEDIJATRIJA – od 7 do 14 časova;

OPŠTA PRAKSA INĐIJA – od 7 do 14 časova;

APOTEKA U INĐIJI – od 8 do 15 časova;

AMBULANTA BEŠKA:

– podela terapije na terenu – od 7 do 12 časova;

SLUŽBA KUĆNE NEGE INĐIJA:

– podela terapije na terenu – od 7 do 19 časova;

SLUŽBA HITNE MEDICINSKE POMOĆI:

– punkt Inđija i punkt Beška dežuraju 24 časa

 

 

SERVISNE INFORMACIJE I OBAVEŠTENJA

 

 

>Apoteka “Fabeg”, Jug Bogdana 3-7 dežura 6. januara od 7 do 18 sati a 7. januara od 7 do 15 sati. Apoteka “Julija Farm” u Novosadskoj 8 neće raditi 7. januara kao ni apoteka “Atina” u Jug Bogdana 3-7.

 

 

SERVISNE INFORMACIJE I OBAVEŠTENJA

 

 

> Direkcija za izgradnju opštine Inđija JP – služba za saobraćaj – obaveštava građane da će 7. januara polasci Javnog prevoza Inđije saobraćati po redu vožnje koji važi za nedelju. Takođe se obaveštavaju korisnici javnih parkirališta da se 7. januara neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje na uličnim parkiralištima. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u Ulici Vojvode Stepe 11/3.

 

 

SERVISNE INFORMACIJE I OBAVEŠTENJA

 

 

> JKP „Komunalac“ obaveštava građane opštine Inđija da se 7. januara 2015. godine i neće odvoziti smeće iz domaćinstva. Smeće će biti odneto 14. januara 2015. Dežurne službe JKP „Komunalac“ na poslovima održavanja čistoće grada, sahranjivanja i održavanja groblja, pijaca i prodaja pogrebne opreme radiće po redovnom rasporedu za dane praznika.

 

 

SERVISNE INFORMACIJE I OBAVEŠTENJA

 

 

> Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija" za vreme novogodišnjih praznika obezbedilo je stalno dežurstvo. Dežurne ekipe ovog preduzeća građani mogu dobiti pozivom na broj telefona 560-842 i 561-184.

 

 

SERVISNE INFORMACIJE I OBAVEŠTENJA

 

 

> Za vreme Božoćnih praznika Javno preduzeće za disribuciju gasa „Ingas“ neće raditi 7. janura 2015. godine. Obezbeđeno je dežurstvo i za hitne intervencije na gasovodnoj mreži može se pozvati telefon dežurne službe 064/199-33-02.

 

Postavio dana 06. 01. 2015. Novinar RTI